OM OSS

Unni Kristin Skagestad er skuespiller, kurs- og foredragsholder. Hun gikk ut fra Statens Teaterhøyskole i 1982 og har spilt mange bærende roller ved Nationaltheatret, Rogaland Teater, Lilla Teatern i Helsingfors, Den Nationale Scene, Radioteateret, film og TV produksjoner i inn- og utland. Hun har også jobbet med regi og manus.

Unni Kristin har spesialisert seg på å undervise i formidling og retorikk og har jobbet med folk fra mange forskjellige arenaer, blant dem toppolitikere og forskere. Hun holder jevnlig kurs for vitenskapelig ansatte ved OsloMet og Universitetet i Oslo, samt veiledning for finalister til Det europeiske forskningsrådet (ERC stipend) ved UiO.   

Når hun jobber med deg, henter hun frem ting hun har lært gjennom mange år som skuespiller, blant annet fra dyktige skuespillerkolleger som hun har intervjuet på  fagbloggen. 

 

 

 

Maiken Adele Ostermann har holdt kurs og trening i privat og offentlig sektor siden 2005 for bl.a. Juristforbundet, Norges idrettsforbund, Finansforbundet, DNB og UiO. Maiken er en leken skuespiller og kursholder med spesielt fokus på presentasjonsteknikk, formidling via skjerm, kommunikasjon og retorikk.

 

UKS BRED.jpg

Foto: Kristin Aafløy Opdan

U Maiken bred 3.jpg

Foto: Ida M. Skeide

© 2019 Ditt Uttrykk