OM OSS

Unni Kristin Skagestad er skuespiller, kurs- og foredragsholder. Hun gikk ut fra Statens Teaterhøyskole i 1982 og har spilt mange bærende roller ved Nationaltheatret, Rogaland Teater, Lilla Teatern i Helsingfors, Den Nationale Scene, Radioteateret, film og TV produksjoner i inn- og utland. Hun har også jobbet med regi og manus.

Unni Kristin har spesialisert seg på å undervise i formidling og retorikk og har jobbet med folk fra mange forskjellige arenaer, blant dem toppolitikere og forskere. Hun holder jevnlig kurs for vitenskapelig ansatte ved OsloMet - storbyuniversitetet og ved Universitetet i Oslo, samt veiledning for finalister til Det europeiske forskningsrådet (ERC stipend) ved UiO.   

Når hun jobber med deg, henter hun frem ting hun har lært gjennom mange år som skuespiller, blant annet fra  svært dyktige skuespillerkolleger hun har intervjuet på  fagbloggen. Referanser for Unni Kristin - se egen fane.

 

Maiken Adele Ostermann har holdt kurs og trening i privat og offentlig sektor siden 2005 for bl.a. UiO, DNB, Juristforbundet. Maiken er en leken skuespiller og kursholder med spesielt fokus på presentasjonsteknikk, trening foran kamera, kommunikasjon og retorikk.

"Maiken kom til oss med en gigantisk verktøykasse som hun formidlet på en snedig og praktfull måte, full av energi, humor og trygghet. Alle fikk individuelle tilbakemeldinger på en respektfull måte, akkurat tilpasset den enkelte deltaker, samtidig som vi alle lærte av hverandres tilbakemeldinger. Maiken skapte en trygg arena der vi kunne utvikle oss som formidlere, samtidig som hun fikk oss litt ut av komfortsonen som bidro til videre vekst. Jeg lærte mye og kan absolutt anbefale Maiken til andre som vil utvikle sine formidlingsevner!"

                                                                                 - Kjersti S. Bakken, forsker, Sykehuset Innlandet

"Maiken gir gode råd om de fysiske forutsetningene for å fremstå profesjonell og trygg i et digitalt format, hun gir gode råd knyttet til stemmebruk, og hun ansporer til refleksjon hos deltakerne. Maiken skaper en umiddelbar varm atmosfære, som gir deltakerne en følelse av trygghet, og gjør det mulig å ta imot tilbakemeldinger, både knyttet til det som fungerer, og det man bør jobbe med å forbedre. Vi gir våre varmeste anbefalinger."

                                        - Jon Ole Bjørklund Whist, Forhandlingssjef, Norges Farmaceutiske Forening

"Maiken! Vi i Samfunnsøkonomene var veldig godt fornøyde med dine råd. Du var godt forberedt, tilstedeværende og profesjonell. Vi lærte mye av deg!"

                                            - Sigurd Løkholm, Generalsekretær Samfunnsøkonomene, advokat MNA

"Det var en fröjd att se, höra och oppleve Maiken på kurs. Hun har et fantastisk smittande och positiv energi. Ser och ger alla uppmärksamhet."

                                                                                                                    - Anne Wenell, TV-produsent

Foto: Kristin Aafløy Opdan

Foto: Ida M. Skeide

© 2019 Ditt Uttrykk